Playa de Papagayo

Playa de Papagayo er en af de mest populære strande på Lanzarote

I den sydlige del af Lanzarote finder man en af øens mest populære strande: Papagayo-stranden, som er en bugt med hvidt sand, den er ikke så stor, men den er til gengæld utrolig smuk. Med sin udformning som en bugt, eller som en strandskal, som nogle af de fastboende gerne siger, og dens klare, smaragdgrønne vand, som altid ligger helt stille som i en pool, er Papagayo-stranden aldeles indtagende. Stranden er perfekt til snorkling og til at udforske havbundens mangfoldighed, og det er tilmed en strand, hvor man ubekymret kan lade ungerne soppe i vandkanten.

På opdagelse i naturmonumentet Los Ajaches

Los Ajaches ligger i ly for vinden i en lavning omgivet af uberørt natur, og kun få minutters gang ad en lille sti fører hen til stedet. Selvom Los Ajaches ligger i et naturmonument, er der alligevel en lille udendørsbar for enden af en bakkekam, hvor man kan købe mad og drikke; det anbefales at opleve stedet ved solnedgang. Det skal oplyses, at adgang til området med motoriserede køretøjer er belagt med en afgift, og at der er parkeringsmuligheder og et nærliggende campingområde.

Længde
120 m
Nudist zone
Parking
Restaurant
Public transport
Tourist info
Sin vigilancia
Roligt vand
LGTBI
Localidad
Playa Blanca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
  • Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
  • Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045