(CACT) Kaktushaven

Gå en tur og nyd landskabet på Lanzarote

I Guatiza, i det nordlige Lanzarote, ligger Kaktushaven med over 1.400 forskellige kaktusarter fra hele verden. Let genkendeligt fra vejen takket være den store metalkaktus ved indkørslen, er denne kaktuslund det sidste værk, som César Manrique udførte på øen. Enhver besøgende, som nyder at være tæt på naturen, vil på de stenbelagte stier finde et sted med ro til at spadsere og nyde Lanzarotes natur.

En have skabt af César Manrique

Respekt for de naturlige omgivelser er en af hovedingredienserne i César Manrique's arkitektur og kommer også til udtryk i Kaktushaven, som er fuldstændig integreret i øens natur. Vindmøllen står tydeligt mod den sorte sten og er et af de bedste steder til at tage et panoramabillede af haven, der er anlagt med form af et amfiteater. Hvis man trænger til et hvil, er det bedste, man kan gøre at sætte sig ved dammen i haven eller tage sig en forfriskning i cafeteriaet.

Parking
Wifi
Is accessible
Localidad
Guatiza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
3
11
262
10045