Tenerife

Ara Malikian

16 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""Koncert i Santiago Martín-pavillonen den 16. september. ARA MALIKIAN WORLD Tour
ARA MALIKIAN VIL OPTREDE VED SANTIAGO MARTÍN PAVILIONEN, TENERIFE, OG PRÆSENTERE SIN ENDELIG TOUR.
Da jeg så min søn gå for første gang efter måneder med fald, mislykkede forsøg, slag og brag og prøve igen, forstod jeg, at vi en dag var alt den kraft, som tiden får os til at glemme.
Børn er de mest autentiske væsener, du kan finde. De er vilde, de er ømhed i deres essens, og de er fulde af fornærmende sandhed. De er ikke bange for at tage fejl, de er frie og udtryksfulde og alt, hvad de laver, er fuld af kunst.
Hvis man ser på et barn, forstår man næsten alt, hvad man var, og at det er et stykke tid siden, man tillod sig selv at være netop det.
Denne tour er resultatet af at se min søn vokse op, af at vokse op ved hans side, det er alle de lyde og melodier, der forsøger at forme, hvad jeg har følt og er blevet inspireret af ham og af livet gennem ham. Det er et møde med barnet, som jeg ikke kunne være og ville have drømt om at være. Det er en hyldest til de væsener, der er frie som en fri fugl.
Denne tur er fuld af dinosaurer, robotblæksprutter, tidsmaskiner, flyvende klaverer og tosprogede mimespil. Denne optegnelse er den, jeg havde glemt, og som er så stærk: Magien ved at finde hver dag og hver vej fascinerende, hvad end de bringer.""
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO