Bryllupper på De Kanariske Øer

De Kanariske Øers overraskende landskaber er ideelle at udforske og gå på opdagelse i sammen med sin partner. Så meget, at flere og flere par fra hele Europa har lyst til at holde deres bryllup på De Kanariske Øer. Takket være det uovertrufne klima året rundt, de maleriske landskaber og den fremragende og moderne infrastruktur er der garanti for, at et bryllup på De Kanariske Øer bliver helt fantastisk.

29:24
Título
Bodas en las Islas Canarias
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Et bryllupsklima 

En destination, der kun er et par timers flyrejse fra de største europæiske byer, med en paradisisk charme, hvor der er garanti for ro, afslapning og godt vejr – så kan man ikke ønske sig meget mere af en bryllupsdestination. De Kanariske Øer har en lang række velegnede steder til afholdelse af et bryllup. Jameos del Agua på Lanzarote, tegnet af den kanariske kunstner César Manrique, haver som La Marquesa på Gran Canaria og spektakulære naturområder som Mirador de La Peña på El Hierro er steder, der vil gøre ceremonien fuldstændigt uforglemmelig.

Contenido

De mest romantiske steder 

Alle øerne har, trods deres indbyrdes forskelle, noget til fælles: afsondrede steder, som har et skær af romantik over sig og drager, takket være deres magi og særegne karakter. Udsigtspunkter som Tamadaba på Gran Canaria, hvor man kan nyde solnedgangen, urskove som Garajonay Nationalpark, der indbyder til en vandretur, eller de naturlige pools og vandfald – for ikke at tale om vilde og smukke strande som Benijo på Tenerife eller strandene i Corralejo på Fuerteventura med de spektakulære hvide klitter. Steder, hvor man kan forelske sig ... og blive forelsket i.

Imagen
Caletón Blanco
Caletón Blanco
Contenido

Smutture for par

På De Kanariske Øer finder man mulighed for at tage på bryllupsrejse, snuppe en smuttur for at opleve en helt speciel og anderledes valentinsdag eller for at fejre bryllupsdag. Uovertrufne naturlige omgivelser, et skønt klima året rundt og de bedste faciliteter og infrastruktur. Glimrende hoteller, villaer og spaer, der giver den perfekte balance mellem fritidsaktiviteter og afslapning. Det er et vaskeægte paradis, hvor man kan dyrke hinanden fuldt ud og glemme alt om verden omkring sig.