Kyst og strand

Det er svært at tænke på De Kanariske Øer, uden at der dukker et billede af en fantastisk strand med rent og roligt vand op på nethinden. Et sted, hvor man kan tage sig en god dukkert og grave tæerne ned i sandet, mens man nyder solen, det skønne klima og den klare, skyfri himmel. Alt dette er muligt langs den mere end 1.500 kilometer lange kystlinje, hvor der er et utal af strande for enhver smag.

36:54
Título
Playas de las Islas Canarias
Póster
Costa y Playa - Poster - Video Playas
Costa y Playa - Poster - Video Playas
Tipo
Ancho completo
Contenido

Strande, der kan nydes året rundt

På De Kanariske Øer er der mere end 500 strande – og de er lige så forskellige, som de er unikke. Der er uberørte strande, bystrande, kendte strande, strande, der er let tilgængelige, og afsidesliggende strande ... Der er lange strande, hvor man kan vandre i én uendelighed, små strande, hvor man kan ligge og dase i solen, og strande, hvor man kan slappe af eller dyrke sin yndlingssport – betvinge bølgerne, eller gå på opdagelse under overfladen. På De Kanariske Øer er der mange strande med sand i forskellige farver: gyldent, hvidt, rødt – og naturligvis de overraskende og næsten dragendevulkanske strande med deres skinnende sorte sand. Alle kan de nydes på alle årstider takket være de milde temperaturer og de mere end 3.000 solskinstimer om året, som De Kanariske Øer nyder godt af. 

Título

Et hav af valgmuligheder for at nyde opholdet

Imagen
Imagen
Contenido

Spis tæt på havet 

Når spisetiden nærmer sig på De Kanariske Øer, er mulighederne lige så mange og lige så forskellige som øernes strande. Store udendørs serveringsområder, hvor man kan få tapas, strandbarer, hvor man kan spise skaldyr som albueskæl ("lapas") med grøn mojo-dressing og stegt fisk, skaldyrsrestauranter, fiskerestauranter med friskfanget fisk og andre med international mad eller små gourmetspisesteder. Det kanariske køkken er enkelt, men meget velsmagende, og er resultatet af en krydsning af forskellige kulturer – men øerne har også deres helt egen gastronomi, baseret på ingredienser af høj kvalitet. 
Hvis man er til fisk, er lokale fiskearter såsom cherne (atlantisk vragfisk), vieja (europæisk papegøjefisk) eller salema (havrude) nogle af de mest værdsatte. På højde med dem finder man et andet stjerneprodukt, nemlig blæksprutten, i alle variationer: stuvet, i salater eller stegt, for ikke at forglemme "en ropa vieja", hvilket vil sige sammenkogt. Og hvad med tunfisk i marinade eller som ingrediens i en fiskegryde? To traditionelle retter, der er værd at prøve i alle de mange fiskerlandsbyer på den kanariske kyst. 

Contenido

Vandaktiviteter 

De Kanariske Øers rene og klare vand er ideelt til at dyrke vandsport i – udover at indbyde til dukkerter på alle tidspunkter af døgnet og året. Hvis man vil prøve kræfter med en vandsportsgren, er der mange skoler og centre for surfing, windsurfing, kitesurfing, sejlads eller vandski,  hvor man kan begynde eller finpudse din teknik og stil. Passatvindene er det perfekte rygstød til disse sportsgrene, og det klare vand gør sammen med den unikke havbund De Kanariske Øer til en perfekt destination for dykkere fra hele verden. 

Contenido

Uforglemmelige solopgange og solnedgange

Få ting er mere romantiske end at se en solopgang eller solnedgang ved havet. På De Kanariske Øer kan man beundre solnedgangen på første parket fra stranden og skue ud over horisonten, hvor solen smelter ned i havet og skaber et utroligt spil mellem lys og skygge. En storslået palet af okker, rød, orange og pink, der maler himlen i fantastiske nuancer. Og det bedste er, at solnedgangene og solopgangene er lige spektakulære på alle strande på øerne.

Imagen