Krydstogter på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er en førsteklasses destination for krydstogtpassagerer fra hele verden. Man ser oftere og oftere enorme krydstogtsfartøjer fra de største rederier ligge for anker i øernes havne, hvis moderne infrastruktur sørger for hurtigt transfer til bymidterne. Det giver mulighed for at få størst muligt udbytte af opholdene og nyde hver øs unikke charme. Det er bare et spørgsmål om at planlægge sine besøg godt.

21:48
Título
Cruceros
Póster
DEC TEST video
DEC TEST video
Tipo
Ancho completo
Contenido

Et krydstogt gennem De Kanariske Øer

At besøge De Kanariske Øer på et krydstogtskib giver flere fordele. Man får mulighed for at nyde bekvemmeligheder, tjenester og sjov ombord, mens man udforsker de forskellige tilbud på hver enkelt ø. Normalt kan man nå byens centrum på en rolig spadseretur, selvom det også er muligt at leje en bil for at udforske øen, hvis der er tid nok. Hvis ikke er mulighederne lige så varierede, som de er attraktive. Kulturelle besøg på museer og teatre, shopping, prøvesmagning af de bedste lokale retter på restauranter og tapasbarer eller udforskning af de naturlige attraktioner, øerne byder på. Alt sammen uden at skulle rejse lang vej eller pakke kuffert hele tiden. 

Imagen
Mogán
Mogán
Imagen
Corralejo Viejo
Corralejo Viejo
Contenido

Hvad kan man nå på et par timer?

Hver landgang på øerne kan blive et uforglemmeligt ophold. Fordi på et par timer kan man både gå på en vulkan, følge i Christopher Columbus' fodspor, bade på næsten uendelige strande i verdens bedste klima, smage fremragende vine og verdensberømte oste, udforske stier blandt gamle træer, der synes som taget ud af et eventyr, krydse kløfter med fantastiske vandfald, fare vild i charmerende historiske bymidter og opleve delfiner svømme frit i bølgerne ...

Hvis man ikke har så meget tid til rådighed, er det ikke et problem. De største havne på øerne har en bred vifte af restauranter og caféer, og nogle huser endda interessante søfartsmuseer, som er et besøg værd. Derudover er der et væld af ruter til rådighed, der kan tilbagelægges på få timer eller på godt 30 minutter, hvis man bare vil kigge sig lidt omkring i nærområdet.

Título

Lange gåture på De Kanariske Øer

Imagen
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.
Banner rutas para cruceristas en las Islas Canarias.