De Kanariske Øer venter på dig

Otte øer i Atlanterhavet, hvor du kan stresse af, komme væk fra hverdagens trummerum og få fornyet energi. Oplev den vulkanske natur, slap af på paradisiske strande, dyk ned i urgamle skove, lad blikket vandre over svimlende kløfter og klipper, lad tankerne løbe, og dyk ned i krystalklart vand ...

Contenido

Nyd en usædvanlig sammensætning af landskaber, og få en endeløs række af oplevelser. Glem ikke gastronomien – både den traditionelle og den nye – med anerkendte kokke som bannerførere. Og sørg for at få et indblik i den spændende historiske arv og øernes kultur – både de gamle bosætteres og den nuværende befolknings. Det bedste er, at du kan rejse hertil, når det passer dig på det tidspunkt af året, du lyster. Du er på det evige forårs øer. Du er omgivet af verdens bedste klima. Kom, og lær øerne at kende.
 

 

 

00:00
Título
Kom og nyd livet på solsiden. - De Kanariske Øer
Vídeo
Póster
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tienes que venir aquí, Islas Canarias
Tipo
Ancho completo
Imagen
Tenerife
Tenerife
Contenido

Få ny energi!

Timevis af afslapning i sandet, solbadning og forfriskende dukkerter i havet er en lise for krop og sjæl. Men også muligheden for at nyde skove, bjerge eller betagende vulkanske landskaber giver ekstra energi. Og så er der nætterne med stjernekiggeri. Eller lytten til bølgerne, der brydes, mens man nyder en udsøgt middag ved havet.


Contenido

Og solnedgangene? Når man oplever dem i det bedste selskab og skåler i en af de kanariske vine med oprindelsesbetegnelse, glemmer man tiden og nyder øjeblikket helt intenst. Glem heller ikke spabehandlingerne og thalassoterapien efterfulgt af en velgørende massage på et af de specialiserede behandlingssteder. Eller tilbring en eftermiddag på hotellet. Der er masser af forskellige overnatningsmuligheder.

Alt dette og meget mere gør De Kanariske Øer til et sted, hvor man genoplader sine batterier og nyder en fantastisk natur året rundt – og når man rejser hjem igen, er man som født på ny.
 

 

 

Contenido

Landet med vulkaner og overdådig natur

Det har taget millioner af år for de otte øer – som er dukket op fra havets bund – at tage sig ud, som de gør i dag. Vulkanske øer, hvor livet er spiret frem og har formået at skabe sig et levested, gør denne øgruppe til et af de steder i verden med størst biodiversitet. Imponerende vulkaner og gådefulde lavafelter ligger side om side med frodige skove. Golde og bølgende landskaber, der gennemskæres af dybe kløfter dækket af vegetation, frugtbare dale, der munder ud i stejle klipper ... Landet med tusindvis af farver og blåt hav. Små områder, som er hjemsted for arter, der ikke findes andre steder på kloden. Og når man skuer mod himlen, der er klar og skyfri, kan man sidde og tælle stjerner natten lang. 


 

Contenido

Uanset, hvad du efterspørger, så findes det her

Et par dages ferie på De Kanariske Øer rækker langt. Frem for alt får man energi til at nyde en lang række aktiviteter – både om dagen,  og når mørket bryder frem. Man kan dyrke "vind- og bølgesport" såsom surfing eller windsurfing, udforske verden under havoverfladen og betragte fantastiske hvaler i fri natur ... På landjorden kan man vandre eller komme på udflugt på kamelryg, more sig i førsteklasses vandlande eller besøge en zoologisk have. Der er også botaniske haver, akvarier, museer og arkæologiske fundsteder. Og der er altid mulighed for at shoppe og spare lidt på kræfterne, så man er klar til at nyde en aften på nogle af de fashionable steder eller overvære et show eller en koncert.


 

Contenido

Så tæt på og så sikkert!

Verdens bedste klima, vidunderlige strande, en bred vifte af forskellige landskaber, uendelige aktivitetsmuligheder, uanset om man rejser som par, sammen med venner, familie eller som solorejsende ... Det er et privilegium at kunne nyde alt dette, og så er det kun et par timers rejse fra de fleste storbyer i Europa. Ud over den geografiske nærhed vil øernes venlige og åbne befolkning også få dig til at føle dig godt tilpas og som om, du var hjemme. Det er en sikker destination, der overholder de højeste europæiske standarder med et førsteklasses sundhedssystem og andre vigtige serviceydelser. De Kanariske Øer har forstærket og implementeret nye sundhedsforanstaltninger for at minimere enhver risiko.


 

Imagen
Playa de la Francesa
Playa de la Francesa

Lær øerne at kende, en efter en

Contenido

Tenerife, 100 procent liv

Strande, stier, skove, vandland. Se hvaler og delfiner svømme frit, eller spadser gennem historiske bymidter. Og hvad med et spil golf under en blå himmel? Det kan man også. Selvfølgelig er der det obligatoriske besøg på den imponerende Teide, som om natten også er et helt magisk sted at kigge på stjerner. På Tenerife er alt muligt.

Flere oplysninger


 

Contenido

Gran Canaria, eventyrøen

Dette "miniaturekontinent" er en ø fuld af kontraster. På samme dag kan man nyde strande som Maspalomas med de imponerende klitter og landskaberne på øens midte med kanariske fyrreskove, kløfter og vulkanske kratere ... Man kan også tage en slapper i en spa og lade op til det livlige natteliv.

Flere oplysninger


 

Contenido

Lanzarote, den anderledes ø

Så anderledes, at landskaberne ser ud som noget fra en anden planet – som f.eks. i Timanfaya Nationalpark. Vulkaner og lavafelter, så langt øjet rækker, og en mængde farver i dette tilsyneladende golde landområde. Lanzarote er også synonym med strande, hvide huse og vinmarker.

Flere oplysninger


 

Contenido

Fuerteventura, De Kanariske Øers strand

Uendelige hvide sandstrande og turkisblåt vand, og mange af dem ligger afsondret. Det er et drømmescenarie og et paradis for dem, der tager hertil for at slappe af, mærke havbrisen, solbade og svømme i roligt, krystalklart vand ... Men også for dem, der ønsker at få et adrenalinsus, mens de surfer på bølgerne og udfordrer vinden.

Flere oplysninger


 

Contenido

La Palma, den smukke ø

Det er den grønne ø. Den er grøn pga. sine frodige kanariske fyrreskove og laurbærtræer, der stammer helt tilbage fra tertiærtiden og her lever i en tidslomme. Øens vulkanske landskaber er imponerende og kan bl.a. opleves i nationalparken Caldera de Taburiente og dens tinder, hvor et af verdens vigtigste astronomiske observatorier ligger.

Flere oplysninger


 

Contenido

La Gomera, hvor man føler sig unik

Legende og magisk. Med historie og urgammel kultur, der især kommer til udtryk i den karakteristiske fløjten. Øen er levested for en af de største og bedst bevarede laurbærskove i verden i Garajonay Nationalpark. Klipper og kløfter, der udmunder i vulkanske sandstrande, smukke palmelunde ... Den er unik.

Flere oplysninger


 

Contenido

El Hierro, øen med sjæl

Her er der stilhed og svimlende panoramaudsigter. Vulkanske landskaber, der gør beskueren åndeløs. Roen i øens landsbyer, det langsomme livstempo og tidens stille gang. Krystalklart hav, fuld af liv og et paradis for dykkerentusiaster. Stier gennem skove, lava og sand. Det er en ø, der skal opleves.

Flere oplysninger


 

Contenido

La Graciosa, en lille perle

Den mindste af De Kanariske Øer. Et sted, hvor man kan fortabe sig på afsondrede hvide sandstrande og turkisblåt vand. Her kan man bo i øens hvide huse, næsten helt nede på stranden, og nyde udsøgt friskfanget fisk, mens man betragter solnedgangen og det orange lys, der kastes op på de imponerende klipper i den nordlige del af Lanzarote.

Flere oplysninger