Aktiv turisme på De Kanariske Øer

De Kanariske Øer er berømte for deres storslåede fine sandstrande og krystalklare vand, men øerne byder på meget mere end sol og strand. De frodige skove, bjerge, stier, kløfter, strande, rev og klare himmel er nogle af De Kanariske Øers naturfristelser, der inviterer til at dyrke sport – foruden afslapning, sjov og eventyr.

00:00
Título
La Extremosfera Naturreservat
Vídeo
Póster
Reserva de la Extremosfera
Reserva de la Extremosfera
Tipo
Ancho completo
Título

Surf på de bedste bølger

Imagen
Contenido

Med sine mere end 1.500 kilometer kystlinje er det let at besøge flere strande på samme dag for at finde de bedste bølger. De lange dage med sol, vind, vejr, behagelig vandtemperatur og den særlige geografi langs De Kanariske Øers kyster betyder, at der er få steder i verden, der er mere velegnet til at dyrke surfing, windsurfing, bodyboarding, kitesurfing, paddle surfing og andre typer vandsport. Det er en af grundene til, at hundredvis af professionelle besøger strandene på De Kanariske Øer på jagt efter de bedste konkurrencesteder.

Título

Dykning i naturreservater

Imagen
Contenido

Den vulkanske og farverige havbund på De Kanariske Øer giver dykkerfans mulighed for at nyde en ekstraordinær naturoplevelse. Ikke overraskende er det en af de havbunde i verden med den største biodiversitet. De Kanariske Øer har tre marinereservater, hvor det rene, klare havvand er beskyttet. Vandet er kendt over hele verden for den fantastiske sigtbarhed på op til 30 meter. De Kanariske Øer er et veritabelt paradis for dykning med et væld af dykkerskoler og dykkersteder. 

Título

Golf på professionelle baner

Imagen
Contenido

De Kanariske Øer tilbyder en yderst veludbygget infrastruktur og baner på højt niveau tilpasset alle handicap. De er designet af verdensmestre i golf og velrenommerede arkitekter. Øernes klima giver mulighed for at spille golf i alle årets tolv måneder, og der er mulighed for at spille golf på alle øerne, så man kan fordybe sig i spillet og glemme alt om verdens stress og jag. Og en afslappende strandtur efter nogle gode slag gør dagen uovertruffen både for professionelle og amatører. 

Título

Sejlads for fulde sejl

Imagen
Contenido

Gennem historien har De Kanariske Øer været en vigtig havn takket være deres enestående geografiske beliggenhed og det milde klima året rundt, som dels skyldes passatvindene – også kaldet Atlanterhavets motor. Derfor finder man mange faciliteter og skoler til at dyrke næsten alle former for vandsport på De Kanariske Øer, selvom den nemmeste måde at opleve havets storhed på, blot er at sejle ud på farvandet og lade sig betage. 

Título

Sport i naturen

Imagen
Contenido

Takket være det milde klima, de mange timers dagslys og øernes naturrigdom lader De Kanariske Øer til at være skabt for folk, der holder af at dyrke sport i naturen. På De Kanariske Øer er der mange ruter til mountainbike, klatring, vandring, orienteringsløb, paragliding og cykling – velegnede til folk, der holder af ekstremsport og adrenalinsus, uanset niveau.

 

Título

Valgmuligheder for at have det sjovt på Kanariske Øer

Imagen