Betancuria

Denne rute starter i Betancuria i Fuerteventuras vestlige del. Ruten begynder med en stigning, der fører op til toppen af bjerget og fortsætter et stykke, inden nedstigningen til Peñitas Dam følger. Det er som at løbe gennem en eksotisk, skjult palmetræsdal. Efter at have løbet gennem denne oase, ændrer landskabet sig radikalt fra jordveje til runde sten og glatte stenflader.
Efter at have nået oasens ende og have løbet over disse sten, er de resterende stier lette og på vidt åbne stenstier, ikke for komplicerede og tekniske. Ruten ender med en nedstigning ned til Palmeral del Barranco de Buena Paso.
Distance
15 km
Negative slope
1.200 m
Positive slope
1.000 m
Localidad
Betancuria
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Betancuria
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Betancuria
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
4
257
13
262
10045