Puerto del Carmen

Denne rute er placeret op Lanzarotes østkyst. Den starter i den gamle havn Puerto del Carmen og passerer rigtige vandrestier og grusstier hele vejen til Playa Quemada.
Nar man har forladt havnen i den gamle landsby, kommer man snart til nogle jordstier, der passerer kløften Quire Quire og fører én til Puerto Calero. Her skifter stierne igen til gangstier langs en flot palmetræsboulevard og ankommer til det sidste stykkes grusstier, der fører til Playa Quemada.
Dette er en let rute, der fører én forbi Puerto Calero og til Playa Quemada. På hele ruten har man havudsigt og ingen rigtigt tekniske passager.
Distance
10 km
Negative slope
300 m
Positive slope
300 m
Localidad
Puerto del Carmen
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Puerto del Carmen
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045