Teide - Puerto de la Cruz

Denne rute er placeret i det nordlige Tenerife og går fra Teide og ned til kysten ved Puerto de la Cruz. Dette er en smuk rute, og det er anden del af den berømte Tenerife Bluetrail Race.
Den starter i Teide ved besøgscentret i Las Cañadas del Teide og går gennem nationalparken med vulkanske områder på stier, indtil man kommer til Fortaleza. Stierne er gode at løbe på og befinder sig højt over havet. Nedstigningen starter i Chanaija og passerer det ørkenagtige område Las Cañadas, indtil man kommer til zonen Asomadero.
Fra denne zone starter en labyrint af stier dækket med vegetation, hvor den hårdeste del er nedstigningen, der fører én til Los Realejos Altos. Fra dette punkt skifter ruten til en kystrute, der passerer avenuer, indtil man kommer til havnen i Puerto de la Cruz.
Distance
25 km
Negative slope
2.500 m
Positive slope
400 m
Localidad
Cañadas del Teide - Puerto de la Cruz
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Teide - Puerto de la Cruz
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Teide - Puerto de la Cruz
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045