Meloneras Golf by Lopesan

En krævende golfbane tæt på Maspalomas
Meloneras Golf by Lopesan er en golfbane med en udformning, der kræver et højt teknisk niveau af spillerne. Banen er skabt af den præmierede arkitekt Ron Kirby og har et gennemspil med stigende sværhedsgrader for spillere med forskellige handicaps. Det gælder f.eks. hullerne 14 og 16, der kræver præcision, fordi golfkuglen skal hen over en skråning. Golfbanen ligger tæt på turistcentret Maspalomas på sydsiden af Gran Canaria og er velegnet til spillere, der gerne vil vise deres bedste kunnen.
Spille golf i tæt på havet på Gran Canaria
På den første spillestrækning har Meloneras Golf by Lopesan en imponerende udsigt til bjergene på sydsiden af Gran Canaria, og på den anden spillestrækning er der udsigt over havet og lystbådehavnen i Pasito Blanco. Golfbanen ligger så tæt på havet, at ved hullerne 13, 14, 15 og 16 ser det ud til, at greenen bliver et med havet. 18 huller, par 72, i en autentisk oase med palmer og søer i nærheden af det 4-stjernede luksushotel Lopesan Costa Meloneras.
Even
71
Handicap
Hombres 26 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Meloneras
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
- Opfør dig ansvarligt under brug af installationerne og følg indlogeringsstedets anvisninger.
2
258
13
262
10045