Informationscenteret Los Molinos – Tiscamanita

Kend processen til fremstilling af kanarisk “gofio”
Informationscenteret Los Molinos er beliggende i et traditionelt hus i byen Tiscamanita i den centrale del af Fuerteventura, og ved siden af museet er der en interessant, renoveret vindmølle. I dette informationscenter kan man lære mere om kulturen, der blev skabt omkring ”gofio”, som er et melprodukt, der i løbet af århundreder var det bedste våben til at bekæmpe sulten på øen. Et dejligt besøg, der tilbyder en gennemgang af møllernes historie og muligheden for at kende processen til fremstilling af autentisk kanarisk “gofio”.
Lyt til lyden af en manuel mølle
Lige så snart man træder ind i museet, kan man høre en interessant lyd, der stammer fra en manuel mølle, hvor majsen knuses. Det er fascinerende at observere den traditionelle vindmølle, der er fremstillet af sten, ler og kalk, og møllehuset, der udgøres af en bygning, et tårn og maskineriet. Informationscenteret Los Molinos tilbyder information om de forskellige måder til at fremstille kornmel, ligesom der er forklarende paneler, diagrammer og kort over de forskellige typer møller for en bedre forståelse af deres funktion.
Localidad
Tuineje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag ikke billeder med blitz. Dette kan være skadeligt for værker af kunstnerisk og kulturel værdi.
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container. Spis ikke i udstillingssalene.
- Vær forsigtig med din rygsæk eller din taske, så den ikke støder ind i ting, når du bevæger dig rundt.
- Forsøg at være stille, eller tal lavmælt for ikke at forstyrre de andre besøgende.
4
11
262
10045