Piscinas de Roque Prieto

Et bade- og fristed på det nordlige Gran Canaria
Betydningen af ordet "frakobling" står helt klar i forbindelse med de naturlige pools i Roque Prieto på den nordlige del af Gran Canaria. Selv om man skal være opmærksom på det åbne hav, byder denne afkrog tæt på landsbyen Santa María de Guía på 2 bassiner genskabt af mennesket, som er ideelle til et roligt bad på en kyst med et voldsomt hav. Enklaven har steder med lavt vand og andre steder, hvor der er 3 m dybt, og er helt perfekt, hvis man gerne vil slappe af uden mange mennesker og byens støj.
Rent, roligt vand på Gran Canaria
Selv om dette afsidesliggende sted ikke byder på faciliteter, kompenseres dette af et tæmmet Atlanterhav, som dog regelmæssigt fornyer vandet i de 2 bassiner. Der er til gengæld en stor solterrasse og uproblematisk adgang få minutter fra parkeringspladsen. Det krystalklare vand gør det muligt at se klippegrunden i en enklave, der er et referencepunkt for dem, der elsker naturlige bassiner og pools, og som ligger lige ved udstrakte områder med den berømte kanariske banan. Et besøg, der må stå på ethvert program.
Parking
Solarium
Localidad
Santa María de Guía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
- Kæledyr er forbudt ved mange af de naturlige pools. Tjek, om du må have dem med.
2
9
262
10045