Mencáfete reservatet

Skove med mange forskellige træsorter og laurbærskove på El Hierro
Det integrerede naturreservat, Mencáfete, ligger på vestsiden af øen El Hierro, inde i Frontera Naturparken og meget tæt på byen Sabinosa. De mange hemmeligheder og skatter, som reservatet gemmer på, har gjort området til noget helt særligt for naturelskere: lige fra plantearter, som er i fare for at uddø, som for eksempel 'cabezón herreño', til fugtige enebærskove og andre træer, som er typiske for øen Hierro. Hulerne, som ligger skjulte mellem laurbærskove, er hjemsted for lossen og flagermus.
På vandrestier og udsigtspunkter kan man nyde naturen
Mellem vegetationen, som vokser i dette stærkt skrånende landskab på El Hierro, ligger Mencáfete-kilden, som forsynede beboerne i den nærliggende by, Sabinosa, med vand. To vandrestier med temmelig meget fald går gennem naturreservatet og gør det muligt for den besøgende at komme helt tæt på naturen. Man kan også nyde naturen fra udsigtspunktet Bascos, hvorfra man har en formidabel udsigt ud over det integrerede naturreservat, Mencáfete.
Trekking routes
Localidad
La Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
7
10
262
10045