Los Tilos-skoven

En oprindelig skov på La Palma

Los Tilos-skoven er et sandt bombardement af biodiversitet og grønne nuancer, som fascinerer ved første blik. En rolig og harmløs jungle fuld af mos, stilhed og en frisk duft af løvværk. Los Tilos (eller Los Tiles, som er det officielle navn) er en af de få laurbærskove, der findes i verden, en urskov med tæt løv og træer med brede blade af den type, der var masser af på kloden for millioner af år siden. Af samme grund blev Los Tilos-skoven erklæret biosfærereservat af UNESCO i 2002, og denne beskyttelse omfatter i dag hele øen La Palma.

Løberute i Los Tilos-skoven

Denne unikke laurbærskov på La Palma ligger i den nordøstlige del af øen, 24 kilometer ad landevej fra Santa Cruz og kun fire kilometer fra Los Sauces. Landevejen stopper kort før besøgscentret i Los Tiles, som byder på sale med hvert sit tema, videoforevisninger og et cafeteria. Når man skal besøge reservatet anbefales to fortrinlige stier, hvor man kan gå uden hjælp fra guider: den ene er på 2,5 kilometer og går gennem det indre af skoven, og den anden går omkring 1000 meter op ad til de forfriskende bjergstrømme, Marcos og Cordero.

Højde
260 m
Flora interest
Catering
Parking
Perfoming center
Trekking routes
Wildlife interest
Localidad
San Andrés y Sauces

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Tænd ikke ild uden for de tilladte områder, og vær i særdeleshed forsigtig med det i sommermånederne.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
10
262
10045