Sti på den nye vulkan på La Palma

En rute gennem øens fortid og nye nutid.
Denne nye cirkulære rute, der forløber på en fuldstændig sikker sti, hvorfra vi nærmer os den nye vulkan, gør det muligt for små grupper at udforske det nye landskab, som vulkanudbruddet har skabt, til fods på vulkanen Cumbre Vieja. Det er en tur på cirka 6 kilometer, som varer lidt over 3 timer, og som bør gennemføres med autoriserede guider. Selv om det er en rute med en lav-middel sværhedsgrad, anbefales det i høj grad, at man ifører sig solide vandresko, egnet tøj, solcreme og vand, ligesom man bør reservere besøget i god tid ved at kontakte de virksomheder på La Palma, der er specialiserede i denne type aktivitet, eller via websiden for bosiddende. Som et alternativ er der fra havnen i Tazacorte bådudflugter, som på sikker vis gør det muligt at se den nye lavaslette (kaldet "fajanas"), vulkanen har skabt, fra havet.
Gamle steder, nye landskaber
De mere end 80 dage med vulkanudbrud har fuldstændigt ændret historiske kommuner som f.eks. Llanos de Aridane og El Paso, hvorfra vi i dag kan se, hvordan lavaen banede sig vej gennem territoriet. Eller Tajuya og dens plads, som er kendt for dens panoramaudsigt over dalen, hvilket gjorde den til et vigtigt punkt for medierne, der var interesserede i at dække lavaens fremrykning. Man bør også tage forbi Tazacorte, som er en malerisk fiskerlandsby, der historisk har været omringet af et hav af bananplanter, og hvorfra vi nu kan se Spaniens nyeste land , og hvordan det for altid har ændret øens silhuet.
Length
6 km.
Public transport
¡Aviso!
Reservere besøget i god tid
Localidad
El Paso – Tacande - Tajuya - Tazacorte

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Betræd ikke områder, hvor det ikke er tilladt, og respektér stiernes afmærkning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Hav altid dit kæledyr i snor.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
54784
10 13
262
10045