Playa Grande

Den mest kendte bystrand på Lanzarote
Playa Grande er en bystrand, som ligger i turiststedet Puerto del Carmen, i den sydlige del af øen Lanzarote. Stranden er godt en kilometer lang, sandet er gyldent og vandet er roligt. Playa Grande er den mest kendte strand i området og den strand, der har flest badegæster på årsplan, alt livet i landsbyen Puerto del Carmen udspiller sig omkring denne strand. Stranden er blandt andet blevet kendt på grund af dens strandvej, som er en meget stor strandpromenade med cykelsti og masser af forretninger og områder med natteliv.
En tilgængelig strand med gyldent sand i Puerto del Carmen
Grunden til, at Playa Grande er så kendt på Lanzarote, er det store udbud af servicefaciliteter: her finder man styrtebade, parkering, livreddere og udlejning af hængekøjer og parasoller. Men at stranden er kendt skyldes især, at stranden er meget lettilgængelig for handicappede og råder over specielt udstyr til bevægelseshæmmede såsom stole, som både kan bruges på stranden og i vandet, bøjer og net til badning. Og mere end det: under palmer, vulkanske klipper og haveagtige områder har man fra stranden en fantastisk udsigt over Los Ajaches, der er udnævnt som naturmonument.
Length
1.190 m
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Tourist info
Localidad
Puerto del Carmen

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
3
9
262
262
10045