Playa de El Médano

En af de mest kendte strande for de fastboende på Tenerife
I den sydlige del af Tenerife ligger en af de mest attraktive strande for fastboende på Tenerife: El Médano-stranden. Her er sandet mørkebrunt, vandet er ikke særlig dybt og der er kun få bølger, og man finder alle de servicefaciliteter og installationer, der hører til en bystrand. Med tiden er bydelen El Médano blevet et vigtigt sommerhusområde for øens beboere, og takket være vindforholdene er El Médano et af de steder, hvor man kan dyrke windsurfing og kitesurfing året rundt som et alternativ til at være på stranden.
En meget lettilgængelig by- og familiestrand i El Médano
El Médano er en familiestrand, hvor man kan leje hængekøjer og parasoller, og der er en strandpromenade med restauranter, og på grund af ramper, stole og krykker, som kan bruges både på land og i vandet samt assistance til badning om sommeren, er stranden meget tilgængelig for bevægelseshæmmede. Stedet byder også på adskillige hoteller og ferielejligheder i første strandlinje samt butikker, hvor man kan leje udstyr til vandsportsaktiviteter. Da stranden ligger tæt på havnen i El Médano er der også et opankringsområde for skibe.
Length
750 m
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Granadilla de Abona

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Anvend ikke sæbe i brusebadene ved strandene.
- Kæledyr er forbudt ved de fleste strande. Tjek, om du må have dem med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...) eller forstyrrende aktiviteter som boldspil.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045