Costa Adeje

Et luksusdestination på den sydlige del af Tenerife
Costa Adeje er det turistmål på den sydlige del af Tenerife, hvor luksus og eksklusivitet forenes. At nyde shoppingområderne fyldt med boutiques med internationale mærker, vandlandet Siam park eller de imponerende seværdigheder er nogle af de muligheder, som dette hjørne på De Kanariske Øer har at byde på. Det varme klima er perfekt til at prøve vandsportsaktiviteter og solbade på strandene med gyldent sand hele året rundt.
Den bedste underholdning på Tenerife
Man kan finde de mest eksklusive hotelkæder i Costa Adeje; lige fra lejligheder og hoteller og de bedste luksusferiehuse. Restauranter med et traditionelt kanarisk køkken og internationale køkkener ligger side om side i gaderne, hvor de besøgende kan slappe af med en dejlig gåtur før aftensmaden. For at nyde beliggenheden lige ved havet er der ikke noget bedre end en bådtur for at se hvaler og delfiner i deres naturlige habitat og opleve det smukke hav på en snorklingtur.
Accommodations
Beach
Commercial zone
Has catering
Nightlife
Public transport
Historic center
Port
Localidad
Costa Adeje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
- Anvend skraldespandene, og anbring så vidt muligt det allerede sorterede affald i den anviste container.
Tags
Etiquetas
1
9
262
262
10045