Udsigtspunktet Time

Udsigt til bananplantager i Aridane-dalen

Fra udsigtspunktet Time har man en af de bedste udsigter over øen La Palma: den brede Aridane-dal dækket af bananpalmer og gennemskåret af den dybe Las Angustias-kløft, som ender ved den lille, hyggelige havn, Tazacorte. I meget klart vejr, kan man se øen El Hierro. Dette udsigtssted i næsten 700 meters højde ligger ved landevej LP-1 mellem byerne Los Llanos de Aridane og Puntagorda: en dejligt sted at holde hvil på turen gennem den vestlige del af La Palma.

Sti med fortræffelig udsigt fra Tazacorte

Man kan også komme op til Time til fods ad en stejl stenbelagt vej på tre kilometer, hvis solide brolægning snor sig opad helt nede fra den gamle mole i Tazacorte, ved kysten. Stien er temmelig hård, men den fantastiske udsigt er turen værd. Og når man når frem kan man belønne sig selv med et stykke spansk tortilla i baren med en 'barraquito' til - en kop kaffe med karamelliseret mælk, typisk for Kanarieøerne. Udsigten efter en overnatning heroppe, er endnu mere henrivende.

Altitude
594 m
Landscape type
Natur
Beskyttet område
Beskyttet landskab
Hiking trails
Parking
Public transport
Restoration
Localidad
Tijarafe

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt det offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning, teleskoper og kikkerter.).
- Respektér stiernes afskiltning. At bevæge sig uden for stierne skader omgivelserne og kan desuden være farligt for dig og dem, du følges med.
- Forstyr ikke de naturlige omgivelsers ro med overdreven larm (høj musik, råb...).
5
9
10
262
10045