La Comedia de los Errores

Gran Canaria

Tidligere events

1 to 2 December

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Hvad er sandhed? Hvordan ved vi, hvad der er sandt? Hvor finder vi de rigtige svar?

Kære publikum, Er fejl ikke svaret på alle disse spørgsmål? Hvad ville være sandt og korrekt, hvis det ikke var for fejl? Ville de eksistere som sådan? Sandhed og rigtighed skylder deres eksistens løgn og vildfarelse, da det ikke ville give nogen mening at angive dem som sådan, hvis muligheden for deres modsætning ikke eksisterede. Det autentiske og det korrekte er altid så fladt, så kedeligt, synes du ikke?

The Comedy of Errors starter med en dødsdom, og alt bliver ved en fejl til en fest. Ved en fejl skifter vi partnere i troen på, at vi har ret, og ved en fejl ender vi i fængsel og tror, ​​at vi er ærlige. Vi lærer af vores fejl, men det er en fejl at tro, at hvis vi stræber efter aldrig at begå fejl, vil ingen blive begået.

Grækenland, vores kulturs vugge, mor til Aristoteles, Perikles og de dionysiske højtider, bedstemor til Zorba den græske, Varoufakis og raves i Barceloneta. Fire tvillinger, det vil sige to tvillingepar relateret til to tvillingepiger, som ved en fejl danner par med tvillinger, der ikke er deres partnere, mens deres rigtige tvillinger forklæder sig som de forkerte tvillinger for at forføre deres tvillinger, bedragere af sig selv. Eller er det ikke det, det er? Nej, jeg tog fejl. Jeg begik en fejl. I virkeligheden er disse to mennesker ikke tvillinger for hinanden, men for et andet par, der også er tvillinger. Det andet par skylder penge til en juveler, som er en ven af ​​en eksorcist, der bor i nærheden af ​​et kloster. Klosterets moderabbedisse er gift med en rejsende købmand, men hun tror, ​​han er død. Så er hun mere en mor end en abbedisse? Eller tager jeg fejl igen? Alle vil feste ved havet i Efesos. Har Efesos en havn? Det har et bibliotek og et smukt teater, men havet?

Jeg håber, at Aeschylus, Shakespeare og Mikis Theodorakis følger os på denne rejse, og at I, kære publikum, nyder festen."

Kategori

Categoría del evento

Biograf Og Teater

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React