Marc Anthony. Historia Tour. Gran Canaria

Gran Canaria

Tidligere events

06 June 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Gør dig klar til en fantastisk aften i byen fyldt med uforglemmelig salsa og rytme på Gran Canaria! Det berømte globale ikon for salsa, Marc Anthony, lander på øen den 6. juni som en del af hans længe ventede rundrejse i Spanien med ""Historia Tour"". Efter succesfulde optrædener i USA og Mellemamerika er det tid til at lyse op på scenen på De Kanariske Øer.
Marc Anthony er fyldt med energi og passion for at få sine hengivne fans til at grine, have det sjovt og opleve hans mest ikoniske hits. Sange som ""Pa'lla Voy"", ""Mala"", ""Ojalá Te Duela"", ""Vivir Mi Vida"", ""Valió la Pena"", ""Y Hubo Alguien"", ""Tu Amor Me Hace Bien"" og ""Qué Precio Tiene"" el Cielo"" vil give genlyd på en aften, der tegner til at blive uforglemmelig.
Anerkendt som den bedst sælgende salsa-kunstner gennem tiden og en sand ambassadør for latinsk musik og kultur, er Marc Anthony forpligtet til at give sine fans en unik oplevelse med sin ""Historia Tour"". Gå ikke glip af muligheden for at være en del af dette show, der fejrer salsaens storhed og arv. Vi ses på Gran Canaria!
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React