The Alright Trio

Gran Canaria

Tidligere events

26 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Alright Trio blev grundlagt med den sunde intention om at have det sjovt og sikre, at publikum har det sjovt ved deres koncerter. Rock, Funk, Blues og lidt improvisation for at få dig til at føle dig GOD.
Sange af kunstnere som The Weeknd, John Mayer, Status Quo, Elvis Presley, Amy Winehouse og Stevie Ray Vaughan passerede alle gennem det sjove filter af tre musikere fra De Kanariske Øer, der kommer for at hygge sig.
Dani Gonzalez på guitar og stemme, komponist og skaber fra Gran Canaria, med en stemme og kvalitet på guitar, der er stiltestet. Medlem af Meraki blandt andre bands, han tager dig fra Liverpool til San Francisco med sin guitar i samme koncert.
Marcial Bonilla på bas og vokal, også komponist og kendt for sit arbejde med La Gallina Verde og Blues Riders. Præcision og JazzBass er hans våben, med et tresser-touch, der altid ledsager ham.
Doramas Cabrera, terræntrommeslager fra PowerDrums-skolen, medlem af bands som Deep Riders, Los Suspensos og Los Lola og har spillet med Chincheta de Combate, Dummies, Demian Band og Morpheus blandt mange andre.
"

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Dette arrangement er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React