Los Mesoneros. Tour Europa'23

Tenerife

Tidligere events

10 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

Los Mesoneros er et popband, dannet i Venezuela, men i øjeblikket baseret i Mexico. I en ung alder og med få sange på gaden, formåede de at komme i høj rotation på de vigtigste radiostationer i deres land, der udgjorde en del af den pulserende poprockscene i Venezuela. Senere, med deres debutalbum ""Indelible"", opnåede de fire Latin Grammy-nomineringer, hvilket slog rekorden for det venezuelanske band med flest nomineringer i en enkelt udgave.
I deres andet album ""Caiga La Noche"" konsoliderede de sig som et internationalt band, slog sig ned i Mexico og opnåede en ""udsolgt"" turné gennem Latinamerika, Europa og USA.
Efter flere års turné kom de i studiet igen og udgav ""Pangea"", et album, der ændrede livet for Los Mesoneros for altid på grund af deres hitsingler ""Te Lo Advertí"", ""Pangea"" og ""Últimas Palabras"" og for en gangs skyld. igen opnået to Latin Grammy-nomineringer.
De udgav for nylig to live-albums ""Live Desde Pangea"" og ""10 Años de Indeleble"", med endnu en Latin Grammy-nominering med den første, og lavede i alt syv nomineringer over hele deres karriere og slog rekorden for det højeste tilskuertal af en streaming koncert af et band fra Venezuela med ""10 years of Indeleble"".
I 2022 og indtil videre i 2023 delte Los Mesoneros adskillige forhåndsvisninger af det, der bliver deres nye album, der udgives i 2023 gennem sangene ""DOS"", ""No Terminamos De Terminar"" ft. Big Soto, ""Despidete Bien"", ""Más"" Tuyo"" og hans seneste single ""El Puesto Es Mío"".
Vigtig:
Dette arrangement er kun for personer over 18 år.
Mindreårige op til 16 år kan deltage i følge med en voksen.

Kategori

Categoría del evento

Musik

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React