OFFTHEROOF

Tenerife

Tidligere events

24 June 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Vi kom op af taget til vores tredje udgave af OFFtheRoof
Lørdag den 24. juni i vores såkaldte andet hjem: Bulán Social Club fra 23.00 til 06.00.
Opstillingen
RANCEL GC Spooky Wave Label
En DJ og producer baseret i Berlin, hans musik er en fusion af hans to store passioner: bølger og elektronik. Rancel transporterer sine lyttere til forskellige oplevelser på havet, noget unikt, som han opnår ved at fusionere genrer og tilføje den forførende eftersmag fra 1990'erne.
MAURA IT Psychostasi/Release Sustain
Maura har haft en fængslende tilstedeværelse på Londons musikkredsløb i årevis. Med produktioner på Psychostasia Recordings, Release Sustain, Vitalik, Sneaky Music og Deependence fortsætter han med at arbejde hårdt i studiet på solo- og samarbejdsprojekter. De skiller sig ud for deres dynamiske sæt uanset musikalske trends, viser et udvalg, der ikke kunne samles i en bestemt æra, og omhyggeligt researchet med en old school-stemning og et fremtidsperspektiv.
FRAN CABELLO
Efter flere år at have udviklet sig som DJ og turneret rundt ved bordene på de mest ikoniske klubber og festivaler på De Kanariske Øer, har Fran Cabello infiltreret de øverste lag af den elektroniske og kunstneriske atmosfære på øerne, blandt andet takket være en evne til at tilpasse sig. det har gjort hans musikalske repertoire legendarisk. Hans engagerede forskning gennem forskellige stilarter udmønter sig i knowhow og kommunikation, der, samtidig med at han bevarer professionalismen, gør hans sessioner til en sund historie.
JOSÉ HDEZ
Resident DJ hos Bulán Social Club.
"

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Kontroller venligst hjemmesiden for arrangement / billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React