Sabinosa

Denne rute starter i landsbyen Frontera og fører én ad en stigning gennem landsbyer og grønne fyrreskove i Mencafete-zonen. Ruten har en stejl nedstigning ned til landsbyen Sabinosa. Herfra bliver stierne mere tekniske, og en stejl stigning starter op mod Sabinosa-træ. Fra udsigtspunket ved Sabinosa-træet har man en fantastisk havudsigt og et magisk lys. Ruten går derefter gennem mere åbent landskab og ender i Le Ermita de la Virgen de los Reyes. Denne rutes variation gør den udfordrende.

Det er en god træningsrute for den første halvdel af El Meridiano Marathon. Når man når destinationen, har man en spektakulær udsigt over hav og vulkaner ned over det vulkanske landskab ved Faro de Orchilla.

Distance
23 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.800 m
Localidad
Sabinosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Sabinosa
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
7
257
13
262
10045