Morro Jable

Denne rute starter i Morro Jable, den sydligste del af Fuerteventura, og ender i Cofete. Stierne fører én ad sandede stier, jordstier kombineret med nogle sektioner af vulkanske områder, der kan være mere tekniske.

Efter starten i Morro Jable løber man med udsigt over Fuerteventuras vulkanske bjerge fra mere eller mindre lette stier, hvorpå der kommer en stigning på derpå en stejl zigzag-nedstigning ned til Cofete-stranden. Her kan man skifte rute og dermed komme til at løbe på stranden ud til Atlanterhavet.

Denne rute er anden del af Jandía Trail Race. Solnedgangen på Cofete-stranden er en perfekt måde at slutte en vulkanløbetur.

Distance
22 km
Negative slope
700 m
Positive slope
700 m
Localidad
Morrojable
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Morro Jable
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Morro Jable
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
4
257
13
262
10045