Agaete - Artenara

Denne rute er placeret i den nordlige del af Gran Canaria. Den starter i Agaete og passerer Tamadaba, Tirma og ender i Artenara. Den inkluderer den første del af det berømte Trans Gran Canaria Ultra Trail Race.
Fra vestkysten starter denne rute med en meget teknisk og kompliceret stigning op til Camino de los Romeros. Når man har nået toppen, har man en storslået udsigt over havet og de grønne dale Agaete og Tirma. Ruten fortsætter gennem fyrreskove ad stier belagt med fyrrenåle og kogler. Ruten fører til mere tekniske stier, der passerer dalen Tamadaba, og nedstigningen til Tirma er meget teknisk med løse sten og fyrrenåle, ligesom nogle dele af ruten er meget smal. Ruten er mere kompliceret, når den er våd.
Stigningen fra Tirma er hård, næsten jævn, men med et vanskeligt zigzag og trin op til Altavista, hvorfra udsigten til Roque Noble og Pico de Las Nieves er spektakulær. Ruten ender i Artenara. Dette er en meget krævende rute med to stejle og komplicerede stigninger.
Distance
31 km
Negative slope
1.800 m
Positive slope
3000 m
Localidad
Agaete - Artenara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Agaete - Artenara
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Agaete - Artenara
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
2
257
13
262
10045