Artenara

Dette er en rute, der er placeret i hjertet af Gran Canaria – Artenara. Dale, kløfter og spektakulær grøn bjergudsigt.

Ruten starter i Artenara og tager dig langs en kløft på jordstier, hvor nogle dele er mere tekniske stenstier gennem fyrreskov. Den stejle Acusa-stigning er en krævende vertikal, der zigzagger op gennem grøn skov ad ret tekniske stier.Ruten fortsætter derpå ad bredere, lettere fyrreskovsstier med nogle tekniske nedstigninger. Efter at have passeret ”Presa de los Lugarejos”, en dæmning, ender ruten med en lang og langsom stigning tilbage til Artenara.

Artenara-ruten er også en race-rute, der er kendt for at være udfordrende, men ekstremt smuk og en enestående løbeoplevelse med dens store kontraster i landskabet, stejle skrænter, frodige kanariske fyrreskove og dybe kløfter med tæt vegetation.

Distance
30 km
Negative slope
2.200 m
Positive slope
2.200 m
Localidad
Artenara
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Artenara
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Artenara
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045