Trail Firgas

Denne ruteer placeret i det nordlige Gran Canaria i Firgas-zonen. Den er kendt som ”Ruta Doramas”, en rute med konstante stigninger og fald.

Efter starten i Firgas går ruten nedad på større veje og passerer huser hen til San Andres. Derfra stiger ruten gennem grøn, frodig vegetation i området El Pedregal. Her skifter stierne fra rød (mudder og vandpytter, hvis det regner) til rigtige jordstier, som kan være meget glatte. Efter at være gået op ad en meget stejl skråning, fortsætter ruten op og ned gennem grønne dale og frodig vegetation tilbage til Firgas.

Dalområderne er meget tekniske, og nogle stier er smalle og krævende og går gennem bakker med græstørv og frodig vegetation.

Distance
34 km
Negative slope
2.100 m
Positive slope
2.100 m
Localidad
Firgas
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Firgas
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Firgas
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045