Trail Løberuter gennem Tamadaba

En krævende rute med udsig til Roque Nublo

Denne cirkulære løberute starter i bydelen San Pedro i Agaete og går gennem den smukke Tamadaba-naturpark og mellemstore områder i den nordvestlige del af Gran Canaria. Der er tale om en meget krævende rute på 39 kilometer, som kun er egnet til erfarne løbere. Undervejs kan man nyde den imponerende udsigt til Roque Nublo, Roque Bentayga og Tejeda-dalstrøget, som er omgivet af en af øens bedst bevarede fyrreskove.

En af de flotteste nedstigninger på Gran Canaria

Ruten lægger ud med en stigning på 1000 meter op til Lomo del Palo, og fortsætter til Los Moriscos, turens højeste punkt på 1534 meter. Herefter kommer man gennem landsbyen Artenara, las Hoyas-dæmningen, Samsó-dæmningen og los Romeros-vejen, der er en af de flotteste nedstigninger på Gran Canaria. Logistisk set er det en behagelig rute, eftersom der ender, hvor den starter, men den kræver planlægning og især, at man er i meget god form.

Distance
38,83 km
Max height
1.599 m
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045