Trail San Mateo

Denne rute ligger i den nordøstlige del af Gran Canaria og passerer gennem det skiftende sceneri, der fører løberen fra Telde til San Mateo.

Ruten starter i det urbane område Telde og fører derefter ad naturstier gennem en kløft. Fra Cuevas Negras begynder rutens længste stigning. Her skifter stierne karakter og løber langs veje mellem to større dale, der går næsten hele vejen til Mirador de la Cruz.

Den første halvdel af ruten er mere tør, og nogle dele af ruten er omgivet af kaktus- og aloe vera-planter. Efterhånden som ruten stiger hen imod San Mateo, forøges vegetationen, og ruten bliver mere teknisk.

Distance
16 km
Negative slope
600 m
Positive slope
1.300 m
Localidad
Vega de San Mateo
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
San Mateo
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
San Mateo
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
2
257
13
262
10045