La Graciosa

Denne rute er placeret på Isla de la Graciosa, der er en lille ø nordvest for Lanzarote.Ruten fører én ad sandede stier rundt om hele øen og byder på smuk havudsigt.

Med start i Caleta de Sebo fører ruten over til øens vestkyst ad brede sandstier. Man føres derpå ned til øens mest sydvestlige hjørne langs kysten på lette og brede grusstier. Fra det sydvestlige punkt foretager ruten en U-vending og fører tilbage ad den samme sti og fører til vulkanen Montaña Amarilla.Fra denne vulkan fortsætter stien op til den nordlige del af en anden vulkan - Montaña Bermeja i øens nordvestlige hjørne. Langs den nordlige kyst bliver stierne mere tekniske. Fra Pedro Barba-området bliver området mere vulkansk og stierne dermed mere tekniske i Barranco de los Conejos. Ruten fører én tilbage ned langs østkysten til Caleta de Sebo.

Dette er en unik rute, idet man konstant er tæt på havet og har fantastisk havudsigt samt til tider smuk udsigt over Lanzarote. Udforsk hele øen.

Distance
31 km
Negative slope
400 m
Positive slope
400 m
Localidad
La Graciosa
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Graciosa
kml

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
8
257
13
262
10045