Barranco de la Paja

Denne rute er placeret på vestkysten af Lanzarote og går i en sløjfe med start- og slutpunkt i den velkendte Famara.

Fra Famara-bungalowsene tager ruten én op gennem den tætbevoksede, grønne dal, La Paja. Denne stigning forløber ad ret tekniske stier og er en ufordrende af slagsen. Efter at have nået toppen bevæger man sig mod Haria og passerer det magiske Bosquecillo-område og den grønne dal Haria op lette stier med nogle få mere tekniske passager. Man passerer de tre toppe af del Risco på tekniske stier og med fantastisk udsigt. Ruten fortsætter derpå ned mod Haria ad en sort sandnedstigning.

Fra Haria falder ruten ved Camino Real (gammel stenvej) og når Las Nieves. Herfra har du en storslået udsigt over Famara- og Risco-områderne. På vej tilbage til Famara passerer man en sjov og hurtig nedstigning gennem dalen Maramajo.Dette er en kompliceret, men løbelig rute, der byder på bjergtagende udsigt over hav og bjerge. Dens placering nær klippekanter og gennem smukke dale, gør denne rute meget spændende.

Distance
27 km
Negative slope
1.500 m
Positive slope
1.500 m
Localidad
Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045