Famara - La Santa

Denne rute er placeret på Lanzarotes vestkyst. Den er en sand kystrute, der starter i Famara og går hele vejen til Caleta de Caballo.

Efter starten i Famara løber ruten ad sand- og grusstier. Man løber virkeligt tæt på Atlanterhavet. Nogle dele af ruten har lettere sandstier, andre dele er lidt mere tekniske med klippestykker i sandet. Efter ankomst i Caleta de Caballo drejer ruten for at føre én tilbage ad de samme stier og ankommer på stranden i San Juan.

Denne rute betragtes som let, da den ikke har mange op- og nedstigninger. Nogle dele af ruten er imidlertid mere tekniske. At løbe så tæt på havet giver ikke kun én en fantastisk havudsigt, men også lejlighedsvise vandsprøjt.

Distance
17 km
Negative slope
200 m
Positive slope
200 m
Localidad
Teguise - Tinajo
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Famara - La Santa
pdf

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045