La Geria

Denne rute er placeret i hjertet af Lanzarote. Den starter i Mancha Blanca og går ad meget tekniske stier gennem et storslået vulkansk landskab og passerer Masdache. Når man er kommet til Volcan el Cuervo, som er en populær og spektakulær vulkan, løber man gennem et månelandskab, der kan løbes i og som er mindre teknisk, da ruten udgøres af sort sand og lavestier. Ruten fortsætter forbi vulkaner og vingårde, inden man ankommer til den sidste destination - Bodega La Geria.

Hvis du nogensinde har tænkt over, hvordan det mon er at løbe på månen, så er det her nok noget af det tætteste, man kommer på at gøre det.

Distance
23 km
Negative slope
400 m
Positive slope
400 m
Localidad
Yaiza
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Geria
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
La Geria
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
3
257
13
262
10045