Adeje

Denne rute er placeret i den sydlige del af Tenerife. Det er en rute, der har mange op- og nedstigninger fra start til slut.
Den første del af ruten stiger. Starten går i Barrio Taucho, hvorfra ruten går opad til La Quinta. Derfra går ruten i et ottetal og returnerer til udgangspunktet. Generelt er vegetationen tør, og stierne er jordstier, der ikke er lette. Selvom stierne går gennem Ye-dalene, regnes det for en tør rute. Ruten ender med en nedstigning tilbage til Barrio Taucho.
Samlet set regnes det for en tør og let rute med lejlighedsvise tekniske dele. Den hårde del af ruten er de fire stigninger.
Distance
21 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
1.300 m
Localidad
Adeje
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Adeje
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045