La Esperanza

Denne rute er placeret i den centrale del af øen i Las Lagunetas beskyttede miljø.

Den starter i Las Raices med en støt stigning ad klipper, der vender mod øens østkyst, og fører én op til Las Laguneta på stien Los Ovejeros, der passerer gennem Fayal. Den nedstigende del af ruten passerer vestsiden af klippen og går op og ned gennem nogle dale tilbage til udgangspunktet.Denne rute ligger i et skovrigt område med Kanarie-fyr og eukalyptustræer. Stierne er derfor dækket med fyrrenåle og kogler. Dette betyder, at nogle dele kan være temmelig tekniske og glatte, når det er vådt. Fra de højere liggende dele af ruten er der en storslået udsigt over Teide.

Samlet set har denne rute en flot vegetation og er generelt let at løbe. Det bemærkelsesværdige ved denne rute er, at man kan se begge sider af øen og smukke Teide.

Distance
30 km
Negative slope
1.600 m
Positive slope
1.600 m
Localidad
El Rosario
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
La Esperanza
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
La Esperanza
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045