Ruta 0-4-0

Denne rute er placeret i det nordlige Tenerife. Den fører én ad den lange og langsomme stigning hele vejen op til Pico de Teide og ned igen ad samme vej.Ruten starter i Playa del Socorro, hvorfra en udfordrende sti og en stejl skråning fører op til Mirador del Lance. Herfra går ruten ad grusvej gennem grønne skove og vegetation op til Mirador del Asomadero. Herfra har man en storslået udsigt ud over Orotava-dalen, ligesom man kan se Mount Teide. Turen fortsætter ad stier, hvor vegetationen er meget tæt, og man let bliver desorienteret. Opstigningen fortsætter, og landskabet skifter farve fra tid til anden, altimens det bliver mere tørt åbent frem mod Riscos de la Fortaleza. Her er landskabet meget goldt.

Fra Cañadas del Teide fører ruten til Montaña Blanca. Her kommer man til Huevos del Teide, som er en stor klippeformation, der blev formet under det seneste vulkanske udbrud. Fra Montaña Blanca passerer ruten et shelter og fører til Pico del Teide.

Denne rute har en fantastisk udsigt over hav og bjerge. At nå toppen til Pico del Teido gør ruten sensationel. Det er også en rute, der løber gennem to helt forskellige typer terræn – jordstier og vulkanstier.

Distance
55 km
Negative slope
4.000 m
Positive slope
4.000 m
Localidad
Los Realejos - Teide
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Ruta 0-4-0
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Ruta 0-4-0
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045