Trail Løberuter på Tenerife

En krævende løberute i det sydlige Tenerife

Turen starter i 1400 meters højde i landsbyen Vilaflor, i den sydlige del af Tenerife. Efter en hård stigning på 1100 meter når man op til Degollada de Guajara, hvor man har en storslået udsigt til Teide og til øen La Gomera. Derfra følger en nedstigning på en kilometer ned til Siete Cañadas, hvor ruten fortsætter.

Bjergløb i Nationalparken Teide.

Løberen kommer i gennem et næsten fladt landskab på 6 kilometer med vulkanske badlands og lavaklipper, der næsten kan sammenlignes med et månelandskab, og når så frem til el Turisthotellet Teide. Samlet er det en krævende løberute på knap 20 kilometer, som i de senere år har været en del af Blue Trail-ruten i kategorien Ultratrail. Det er absolut nødvendigt med effektiv beskyttelse mod solen og konstant væskeindtagning.

Distance
20 km
Max height
2.500 m
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Tag altid dit affald og dine cigaretskod med dig. Efterlad heller ikke mad i de naturlige omgivelser, da det kan give grobund for katte og rotter.
- Fodr ikke dyrene, og forstyr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, vil vi sætte pris på, at du anmelder det på nødnummeret 112.
- Tag ikke sten eller andre naturgenstande med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte tårne af sten.
- Dyrk ikke sportsaktiviteter uden for de anviste områder.
1
257
13
262
10045