Trail Løberuter på Tenerife

En krævende løberute i det sydlige Tenerife
Turen starter i 1400 meters højde i landsbyen Vilaflor, i den sydlige del af Tenerife. Efter en hård stigning på 1100 meter når man op til Degollada de Guajara, hvor man har en storslået udsigt til Teide og til øen La Gomera. Derfra følger en nedstigning på en kilometer ned til Siete Cañadas, hvor ruten fortsætter.
Bjergløb i Nationalparken Teide.
Løberen kommer i gennem et næsten fladt landskab på 6 kilometer med vulkanske badlands og lavaklipper, der næsten kan sammenlignes med et månelandskab, og når så frem til el Turisthotellet Teide. Samlet er det en krævende løberute på knap 20 kilometer, som i de senere år har været en del af Blue Trail-ruten i kategorien Ultratrail. Det er absolut nødvendigt med effektiv beskyttelse mod solen og konstant væskeindtagning.
Distance
20 km
Max height
2.500 m
Localidad
Vilaflor

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Lleva tu basura y colillas siempre contigo. Tampoco dejes comida en el medio, podría originar proliferación de gatos y ratas.
- No alimentes animales ni los molestes. En caso de ver algún animal herido, te agradecemos que te pongas en contacto con el teléfono de emergencias 112.
- No te lleves piedras ni otros elementos naturales del entorno. Tampoco realices modificaciones que puedan alterarlo como torres de piedras.
- No practices actividades deportivas fuera de las áreas permitidas
1
257
13
262
10045