Bodyboard ved Bristol Shooting Gallery

En af de bedste bølger til at dyrke bodyboard nær ved Corralejo
På den nordlige del af øen Fuerteventura, ti minutter fra turistcenteret Corralejo, finder man Bristol-Shooting Gallery spottet Om vinteren byder den på en af øgruppens bedste bølger til at dyrke bodyboard, sammen med andre sportsgrene. Takket være sin fremragende beliggenhed er det et af de spots, der er mest frekventeret af bodyboarders, så det kan anbefales at stå tidligt op for at nyde bølgerne i fred og ro. Da det er et område med mange klipper, og der er ikke nogen faciliteter i nærheden, skal man passe på, når der er kraftige bølger
En perfekt og krystalklar "tube" på Fuerteventura
Bølgen ved Bristol-Shooting Gallery bryder ved begge sider, men kvaliteten af den venstre er nævneværdig. Den perfekte og krystalklare "tube" har givet den dens fortjente ry blandt de kanariske riders. Bølgen bryder over et vulkansk rev og er meget krævende på dage med kraftige dønninger. Det er bedst om vinteren, med højvande eller middeltidevand, vind fra syd -SV-SØ-Ø og dønninger fra N-NØ-NV, selvom der også altid er bølger resten af året. Det er ikke svært at gå ud i vandet. Det kan man gøre fra flere steder og padle fremad lidt efter lidt, til man når toppen.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
4
259
13
262
10045