Bodyboard ved El Burro

Det mest regelmæssige spot til at fange bølger på Fuerteventura
Spottet ved El Burro er sommerens mest pålidelige med hensyn til regelmæssighed. Selvom det er et venligt spot, gør vinden og bølgerne det til det perfekte sted at dyrke vandsport eller måske starte på en form for surfing, windsurfing, bodysurfing eller kitesurfing. Det er meget nemt at komme til El Burro, som er en lang strand med sand og vulkanske klipper på den nordøstlige del af Fuerteventura, få kilometer fra turistcenteret Corralejo og mange steder langs vejen, hvor man kan parkere.
Bodyboardingspot for begyndere ved Corralejo
El Burro er især kendt for sin venstrebølge, da dens højrebølge er væsentlig kortere. Det er et venligt spot, perfekt til begyndere, selvom man nødt til at have et minimum af erfaring for at surfe i brændingen. På dage med store bølger skal man være påpasselig, for man kan ende over det vulkanske rev. De bedste betingelser finder man ved lavvande og om sommeren p.g.a. den regelmæssige vind fra N-NØ, selvom man også om vinteren kan fange gode bølger med vinde fra S-SV-V.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
4
259
13
262
10045