Bodyboard ved El Frontón

En af de bedste bølger i verden til bodyboard på Gran Canaria

På nordvestkysten af øen Gran Canaria, finder man spottet El Frontón med en af verdens bedste bølger til at dyrke bodyboard. Bølgen, der af de professionelle er valgt som den femte bedste i verden, kan man komme ud til fra fiskerbyen Caleta de Arriba gennem en labyrint af bananplanter, over et stejlt terræn med klipper og skråninger. Selvom man kan parkere i nærheden eller gå fra den nærliggende strand Playa de Agujero, anbefales det at passe godt på, når man går ud p.g.a. den konstante brænding, der er i området.

Et spot hvor man kan lave radikale manøvrer tæt ved Caleta de Arriba

El Frontón er så kraftig, at den ofte bliver sammenlignet med Teahupoo. Når bølgen samler sig over den vulkanske baggrund dannes en kraftig tube fra højre til venstre. Den kræver erfaring og mod på dage med store bølger, men man belønnes med muligheden for at lave hop og radikale manøvrer. Det er ret let at gå ud i vandet, for man kan gå til enden af revet, hvis man passer på brændingen. Hele året er konstant med højvande og vind fra SØ-SV-Ø og dønning V-NV-N-SV, men de største bølger findes fra oktober til maj.

Localidad
Gáldar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
  • Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
  • Smid ikke objekter eller affald i havet.
  • Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
  • Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
  • Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
2
259
13
262
10045