Bodyboard ved El Quemao

En af de bedste bølger på De Kanariske Øer til at dyrke bodyboard
Ud for fiskerbyen La Santa, på den nordvestlige del af Lanzarote , finder man en af de bedste bølger, ikke kun på De Kanariske Øer, men i hele verden: spottet ved El Quemao. Også kendt som den kanariske Pipeline, har dens enorme berømmelse bragt ikke kun mange restauranter og overnatningsmuligheder til området, men også bodyboardingskoler og butikker, hvor man kan købe og leje materiale. Adgangen til vandet sker let fra molen i landsbyen.
Bodyboard ved et spot for eksperter ud for La Santa
Bølgen ved El Quemao brydes over et vulkansk rev af lav dybde tæt på kysten og skaber massevis af dybe og hurtige tubes. Selvom den hovedsageligt bryder fra venstre, laver dens højrebølge en perfekt og hurtig bølgetunnel, som bodyboarders vil elske. Vind fra Ø-SØ og dønning fra nord ved højvande i månederne fra oktober til marts byder - som følge af dets høje sværhedsgrad - på de bedste betingelser til at dyrke bodyboard ved et spot for eksperter.
Parking
Restaurant
Localidad
la Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
3
259
13
262
10045