Bodyboard ved La Machacona

En lang og krystalklar rørformet bølge til bodyboard på Tenerife

La Machacona gør et stort indtryk med dens imponerende lange og krystalklare tube, der er af høj kvalitet for dyrkning af bodyboard. Dens venstrebølge danner kraftige tubes på samlebånd, men når den bryder, kan man også surfe på dens højrebølge. Den findes på sydkysten af Tenerife, mellem El Médano og Los Abrigos. Selvom spottet ikke kan ses fra vejen, er den brydende bølge lige ved stranden Playa de La Tejita, hvor der er campingområde, og hvorfra der er adgang uden besvær. Der er ingen faciliteter i nærheden, men kan kan parkere i området.

Et sommerspot til riders med avanceret niveau ved La Tejita

Bølgen ved La Machacona brydes over vulkanske klipper, meget tæt på strandbredden, ved højvande og med havet, der kommer ind fra syd. Et spot, der kræver kontrol og avanceret niveau for at beherske det. Den holder ganske godt på dage, hvor vinden blæser fra nord, men når havet er glasagtigt, ruller den sig ud i hele sin styrke. I månederne fra juni til september, med højvande, vind fra nord og dønninger fra S-SØ finder man de bedste betingelser. For at komme frem til spottet kan man gå hen over det lave stykke, men med store bølger plejer strømmen at trække meget kraftigt.

Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
1
259
13
262
10045