Bodyboard ved Punta Blanca

Kraftig bodyboardbølge i naturomgivelser på Tenerife

Punta Blanca er et bodyboardingspot, der ligger på vestsiden af Tenerife, meget tæt ved Guía de Isora. Det er en af de mest emblematiske bølger på øen, både takket være dens kraft og de naturomgivelser, den befinder sig i. Den anbefales til riders på mellem- til ekspertniveau (især på de dage, hvor brændingen er størst), dens bølge er kort, men med kraftig væg og tube. Dette spot, der er ideelt til ekstreme manøvrer, har en supergod surfing atmosfære og er hjemsted for flere lokale konkurrencer.

Spot med bund af vulkansk rev for riders fra mellemniveau

Adgangen til spottet ved Punta Blanca, med bund af vulkansk rev, kræver en vis forsigtighed: man skal krydse en vulkansk lavning, og det anbefales at bruge støvler. De bedste betingelser for at dyrke bodyboard findes på dage med vind N-NØ og SØ-Ø ved lavvande eller middeltidevand, specielt fra oktober til maj. På stranden er der brusere, parkeringsmulighed, restauranter og livredningstjeneste.

Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Det er en god idé at anvende solcreme, der respekterer marinelivet.
1
259
13
262
10045