Bjerglandsbyen Los Llanillos

En malerisk bjerglandsby med traditionelle huse og smukke haver

I El Golfo-dalen i den nordlige del af El Hierro ligger der forskellige bjerglandsbyer. En af dem skiller sig ud på grund af sin charme: Los Llanillos. Den ligger tæt på kysten og er speciel på grund af sine velholdte traditionelle huse med lavt tag og hjørnesten malet i harmoniske farver. Disse huses haver er også noget helt særligt, for de er fyldt med blomster, hvilket gør en gåtur i dens gader til en fryd for sanserne.

Det perfekte sted til en rolig ferie på El Hierro

Mange af disse traditionelle huse er blevet tilpasset til landturismen, og derfor er der i Los Llanillos mange muligheder for denne type indkvartering. Denne bjerglandsby er det perfekte sted til at slappe af i fred og ro på denne i forvejen rolige ø El Hierro. Dagens eneste gøremål er at sætte sig på en terrasse ved et af disse huse og lytte til stilheden, gå tur mellem de velholdte haver og tage til den klippefyldte strand i den blå lagune for at nyde Atlanterhavet. Alt dette kan man få, hvis man gerne vil på en lidt anderledes ferie.

Touristic info
Localidad
Frontera

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
7
9
262
10045