El Mocanal

En traditionel landsby med masser af charme

Den maleriske landsby El Mocanal, der er omringet af græsarealer og marker, er beliggende i den nordlige del af El Hierro. Denne traditionelle landsby ligger tæt på Pozo de las Calcosas, som er et område med imponerende naturlige svømmebassiner, der indbyder til en dukkert i det krystalklare vand. Området er også kendt for dets tæpper, der er håndværksmæssigt fremstillede til Kristi Himmelfartsdag, som hvert år tiltrækker en masse besøgende. Det er et smukt sted og ideelt for dem, der ønsker ro og afslapning og at nyde skønheden ved den charmerende landsby og landskabet, der omringer den.

Charmerende kroge, hvor man kan fornemme tidens gang

El Mocanal er blevet et gennemrejsested for rejsende, der kommer til eller forlader Valle de El Golfo gennem tunellen i Los Roquillos. Den landbrugsmæssige karakter, der stadig eksisterer, gør den til noget særligt med charmerende kroge, der bevarer den traditionelle arkitektur, intakt og smalle, små gader og pladser, hvor man kan fornemme tidens gang. Det anbefales at besøge den historiske kirke San Pedro, som blev bygget i det 15. århundrede. Denne smukke landsby bevarer traditionerne og fastholder den specielle originalitet, der altid har karakteriseret den.

Historical heritage
Arv
Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic bus
Touristic info
Localidad
Valverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
7
9
262
10045