El Pinar landsbyen

En charmerende landsby på El Hierro

Den smukke landsby El Pinar er havnebyen på den sydlige del af øen. Lige fra når man kører ud på vejen, der går fra hovedbyen på El Hierro til denne lille landsby, kan man opleve et imponerende landskab med små haver og marker med figen- og mandeltræer. El Pinar ligger i udkanten af store fyrretræsskove, og på dens lavere højdemærker kan man se det barske landskab med vulkansk malpaís. En landsby, der har bevaret El Hierros traditionelle liv, der er baseret på landbrug, kvægavl og kunsthåndværk.

Landhuse til afslapning på El Hierro

Fra udsigtspunktet Tanajara kan man se en fantastisk udsigt over landsbyen El Pinar på sydsiden af El Hierro og det såkaldte Calmas-hav, der er et havreservat med roligt vand. Når man står ved dette udsigtspunkt, får man lyst til at gå ind i gaderne i områderne Taibique eller Las Casas og mærke deres rolige tempo. Mange af disse boliger er omhyggeligt blevet restaureret og lavet om til indkvarteringsmuligheder, der er de perfekte steder til at komme i kontakt med sig selv.

Public transport
Restoration
Shop/shopping
Touristic info
Localidad
El Pinar

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bæredygtighed
Sostenibilidad
- Efterlad aldrig affald eller cigaretskod i de naturlige omgivelser. Rester af mad giver grobund for gnavere og vilde katte, som kan være til fare for dyrelivet.
- Smid ikke objekter eller affald i havet.
- Respektér dyrene, forstyr dem ikke, og fodr dem ikke. Hvis du ser et såret dyr, kan du anmelde det på nødnummeret 112. Pluk ikke blomster og planter.
- Saml ikke sten eller andre naturgenstande, og tag dem ikke med hjem. Du bør heller ikke ændre på naturens orden ved at lave de berømte ”tårne” af sten.
- Respektér og beskyt stedets historiske og kulturelle arv, samt det forskellige offentlige inventar (informationspaneler, gelændre, siddepladser, belysning…).
7
9
262
10045